PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els empresaris tenen fins el 31 per presentar els comptes

El dipòsit s’ha de dur a terme al servei de Tràmits del Govern

Per EL PERIÒDIC

Jordi Casadevall, secretari general del Govern.
Jordi Casadevall, secretari general del Govern. | TONY LARA
La Secretaria d’Estat de Turisme i Comerç recorda que el pròxim diumenge 31 de juliol finalitza el termini màxim de presentació dels comptes anuals per als empresaris l’exercici comptable dels quals finalitzés el 31 de desembre del 2015. 
 
El dipòsit dels comptes anuals s’ha de dur a terme al servei de Tràmits del Govern d’Andorra, com estableix la normativa vigent. Els horaris d’obertura al públic durant el mes de juliol són de les 08.15 fins a les 17.30 per a l’edifici administratiu i de les 8.15 a les 14 per a l’edifici del Prat del Rull. 
 
El pròxim diumenge, 31 de juliol, finalitza el termini de presentació dels comptes anuals al servei de Tràmits del Govern d’Andorra per als empresaris l’exercici comptable dels quals finalitzés el 31 de desembre del 2015. Des de l’1 d’abril està en vigor la modificació de la disposició addicional de la llei de la comptabilitat dels empresaris relativa a l’obligació de dipositar els comptes anuals. Fins a l’entrada en vigor d’aquesta modificació legal, tots els empresaris, llevat de les societats mercantils, que tinguessin uns ingressos totals inferiors a 150.000 euros, estaven dispensats de dipositar els comptes anuals i en substitució dels mateixos havien de presentar un document justificatiu (declaració jurada) de la xifra total d’ingressos.
 
Amb aquest canvi, dins del principi de no afegir excessiva càrrega administrativa i burocràtica al ciutadà que va voler implementar el Govern, s’ha eliminat l’obligació de presentar aquest document. Els comptes es poden dipositar de forma electrònica al web e-tramits.ad si es disposen dels certificats digitals per signar-los. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT