PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Els Catarres i Animal, a la Festa Major de Sant Julià de Lòria

El trio presentarà al país els temes del seu darrer treball ‘Big Bang’

Per EL PERIÒDIC

Concert del grup musical els Catarres
Concert del grup musical els Catarres | EL PERIÒDIC
Després de Supernova, Els Catarres faran una aturada indefinida però en cap cas un comiat. Aquesta setmana han exhaurit totes les entrades pels concerts que es faran a set sales de Barcelona. El grup ja va explicar que volia aprofitar el comiat per reivindicar les sales de concerts com espais «imprescindibles» per a la bona música en directe, coincidint amb el 15è aniversari de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya. A Sant Julià presentaran el seu format més habitual, amb un directe explosiu i festiu. L’actuació tindrà lloc el proper 1 d’agost a la plaça de la Germandat.
 
Per la seva banda, Animal, que actuaran per primer cop al país, ens acostaran els temes del seu àlbum de debut, Més enllà de les paraules, amb el qual han aconseguit  conquerir públic i crítica, conformant-se com un dels grups revelació del panorama pop-rock català. 
 
Animal obrirà el cartell de la Nit Jove laurediana, a les 22:30 a la plaça de la Germandat, que completaran els ja esmentats Els Catarres, Dr.Prats i els andorrans Freyja, en un concert múltiple que durarà fins ben entrada la matinada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT