PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els liberals celebren que «finalment» puguin visitar El Cedre

El grup recorda que va demanar la visita a principis d’any i se’ls hi va denegar

Per EL PERIÒDIC

Tres padrins al centre sociosanitari El Cedre.
Tres padrins al centre sociosanitari El Cedre. | TONY LARA
El Grup Parlamentari Liberal celebra que «finalment» la Comissió Legislativa de Sanitat pugui visitar el centre sociosanitari El Cedre. La visita tindrà lloc avui a les dues del migdia amb representants dels diferents grups parlamentaris que també aniran a la Clínica de Meritxell, a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell i el CAP de Sant Julià.
 
El grup liberal va criticar però, la tardança amb què el Ministeri de Salut ha programat aquesta visita i va recordar que el mes de gener van demanar l’empara del Síndic General per la negació d’entrada a les instal·lacions del ministeri. 
 
La consellera general liberal, Carine Montaner, considera que aquesta visita «arriba després d’haver demanat en repetides ocasions poder conèixer de primera mà el centre sociosanitari El Cedre» i afegeix que «és totalment necessària per treballar amb coneixement de causa i controlar l’acció de Govern en l’àmbit sanitari». 
 
Montaner també recordar que «la intenció amb la qual el Grup Liberal volia accedir al Cedre, a principis d’any, era poder valorar les necessitats del centre donada la gran quantitat de residents que requereixen un tracte especial per les dificultats de mobilitat que tenen». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT