PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Holt marxa del MoraBanc per incorporar-se al CAI Saragossa

Accepta l’oferta aragonesa després d’estar només tres mesos a Andorra

Per EL PERIÒDIC

Holt, en el partit contra el Fuenlabrada de la temporada passada.
Holt, en el partit contra el Fuenlabrada de la temporada passada. | Tony Lara
Cinquena baixa confirmada. La relació entre el BC MoraBanc Andorra i Stephen Holt no anirà més enllà de tres mesos. L’escorta nord-amercà seguirà jugant a la Lliga Endesa, però canviant d’aires. Ho farà al CAI Saragossa, amb el que signa per una campanya. 
 
El jugador de Portland arribava a finals de febrer per cobrir la baixa per lesió de David Navarro. La temporada que havia realitzat a la lliga australiana permetia pensar que podia ser un bon revulsiu pel que necessitava l’equip. El seu inici va seu esperançador, però el seu joc i encert es van anar diluint a mida que passaven les jornades, juntament amb la baixada de rendiment que va tenir l’equip. En els catorze partits que va jugar amb els andorrans va promitjar 8,4 punts per matx i 1,1 assistències, amb una valoració de 6,5. «És un jugador capaç de buscar penetracions, generar el seu propi tir i anotar amb facilitat amb un percentatge en triples al voltant del 40%», exposa l’entrenador del CAI, Andreu Casadevall. 
 
Holt és el cinquè component de la plantilla que no segueix, després de la marxa de Víctor Sada, Betihno Gomes, Shawn Jones i Vojdan Stojanovski. Hi ha altres interrogants al grup de la temporada anterior, com la continuïtat de Thomas Schreiner, Daniel Clark, Sergi Pino i Luka Bogdanovic. Els únics que tenen garantit que seguiran són David Navarro i Giorgi Shermadini. En el capítol d’altes s’han produït les de Guille Colom, Andrew Albicy, Beka Burjanadze i David Jelinek.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT