PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Premi al 100.000 d’‘Scalada Vision’

L’espectador rebrà un obsequi d’Andorra Turisme

Per EL PERIÒDIC

Una escena de l’espectacle ‘Scalada Vision’ del Cirque du Soleil.
Una escena de l’espectacle ‘Scalada Vision’ del Cirque du Soleil. | TONY LARA
Scalada Vision arriba aquesta nit a l’espectador número 100.000, una xifra que no s’havia assolit en les altres tres edicions de l’espectacle del Cirque du Soleil. Per celebrar el nombre, Andorra Turisme té previst premiar la persona afortunada. L’entrada al recinte de l’espectador 100.000 està prevista entre les nou del vespre i les 21.30 hores. Quinze minuts abans de l’inici de l’última funció, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, li entregarà un obsequi.
 
La 22a i última representació d’Scalada Vision acollirà l’espectador 100.000, que no ho sabrà fins que passi per la porta. Les funcions, amb una capacitat de 5.000 persones, han tingut lloc del 2 de juliol fins avui. L’aforament total durant les 22 sessions és de 110.000 persones que, tot i que no s’esgotarà, si arribarà al número 100.000.
 
El creador del quart espectacle del prestigiós circ canadenc ha estat Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, que s’ha estrenat com a coreògraf d’Scalada, i la responsable de les acrobàcies ha estat Emilie Therrien. La col·laboració entre Andorra Turisme i el Cirque du Soleil va començar l’any 2013, amb un primer acord per a tres anys, i amb el compromís de renovar la proposta escènica cada estiu. El conveni entre la companyia i el país s’ha renovat per a tres anys més, per tant, hi ha circ garantit almenys fins al 2018. L’atractiu és que les entrades de peu són gratuïtes i les de seient molt econòmiques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT