PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de cinc hores de retencions per entrar al país

El Principat registra cues de cinc quilòmetres a partir de la frontera

Per ESTEFANIA GRACIA

Vehicles fent cua per entrar al país.
Vehicles fent cua per entrar al país. | TONY LARA
L’últim cap de setmana de juliol i l’entrada al mes d’agost han portat cues de cinc quilòmetres al país. Segons va informar ahir mobilitat, les retencions més severes es van produir dissabte entre les 12.00 hores i les 17.00 h, aproximadament. 
 
Així, durant una mica més de cinc hores els conductors que van voler entrar a Andorra per la Frontera del riu Runer van haver de fer ús de la seva paciència. 
Divendres les retencions van ser més curtes. També hi van haver cues de cinc quilòmetres, però l’afluència més intensa de vehicles que volien entrar al Principat es va concentrar en poc més de tres hores, de les 19.00 h a les 22.00. 
 
Les retencions van coincidir amb la celebració de la Festa Major de Sant Julià, que va influir en la congestió de vehicles a la parròquia, ja que els carrers del centre de la vila estaven tallats i –tot i haver-hi agents de circulació – el trànsit per entrar i sortir de Sant Julià va ser força feixuc. 
 
Sortida del país / Després de les retencions que es van produir per entrar al país, ahir va tenir lloc la sortida de vehicles, que també va causar cues intenses, sobretot de les 15.00 h a les 21.00. Les retencions van ser de 2,5 quilòmetres. També hi van haver cues per sortir del país pel Pas de la Casa de les 10.00 h fins una mica més de les 17.00. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT