PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Nou autobús llançadora cap a Naturlandia

El Prat Nou de Sant Julià ubicarà un servei de transport per anar al parc

Per EL PERIÒDIC

Cartell de Naturlandia en una carretera del Principat.
Cartell de Naturlandia en una carretera del Principat. | EL PERIÒDIC
El nou aparcament del Prat Nou de Sant Julià de Lòria, situat al costat del Prat Gran i que s’ha posat en funcionament coincidint amb la Festa Major de la parròquia, és l’espai triat pel comú per ubicar-hi un servei d’autobusos llançadora cap a Naturàndia per tal «d’acostar el parc al poble» i que els visitants puguin fer despesa en els comerços, restaurants i allotjaments de la zona, segons informa l’ANA. 

Així ho va indicar dissabte el conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig, durant el primer dels actes tradicionals de la Festa Major, el ball de Gegants i Gegantons. Roig va afegir que el nou espai permetrà que els turistes puguin deixar el cotxe en un lloc cèntric, desplaçar-se fins a Naturlàndia amb autobús i comprar les entrades del parc des del mateix indret. A més, «el fet de tenir els turistes ben situats en un espai cèntric farà que els puguem acompanyar ‘entre cometes’ a què facin despesa al poble». 
 
El projecte començarà a prendre forma just després de la Festa Major, moment en què s’establiran detalls com les freqüències de pas de la llançadora i, tot i que Roig no va voler concretar si pot estar en marxa aquest mateix estiu o de cara a la tardor, sí va assegurat que «serà ben aviat».
 
Roig també va remarcar el bon funcionament que ha tingut el nou aparcament de Sant Julià que s’ha habilitat al costat del Prat Gran, que «està ajudant moltíssim» a descongestionar el trànsit del nucli urbà i permet tenir una circulació més fluida.
 
Ball de gegants / Pel que fa al ball tradicional de Gegants i Gegantons durant la tarda la parròquia va acollir un total de 18 colles geganteres de diversos territoris, una xifra que Roig va qualificar de rècord, i que va aplegar, només comptant els integrants i acompanyants de les colles, fins a 600 persones. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT