PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú guanya el primer eslàlom de Cerro Castor

La FAE realitza una estada de pretemporada a Argentina

Per EL PERIÒDIC

Verdú i Alayrach, al podi de Cerro Castor
Verdú i Alayrach, al podi de Cerro Castor | FAE
Els components de l’equip masculí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es troben a Argentina de pretemporada. Participen en les primeres curses, i en les dues inicials van aconseguir sumar quatre podis.
 
En el primer eslàlom de categoria FIS a  l’estació de Cerro Castor, Joan Verdú es va adjudicar la prova amb un registre d’1.12,91 minuts. No va ser lúnic andorrà en estar al podi. També va assolir-ho Josh Alayrach, que va ser tercer amb un crono d’1.14,25. Entre els dos membres de la FAE va acabar l’argentí Sebastiano Gastaldi (1.13,36). També va destacar en aquesta primera cursa de pretemporada Xavi Salvadores (1.14,93) i Robert Solsona (1.15,07), que van concloure en la quarta i cinquena posició, respectivament. No van poder completar la segona mànega Marc Oliveras i Albert Pérez, mentre que en la primera quedaven eliminats Kevin Courrieu i Àlex Rius.
 
L’estació argentina afrontava un segon eslàlom FIS. Alayrach en aquesta ocasió va guanyar dues places per completar la prova segon, amb un temps d’1.19,27 minuts. Just després finalitzava Solsona, amb 1.19,30. La victòria en aquesta ocasió va ser per a Gastaldi (1.18,46). Al cinquè lloc acabava Salvadores (1.19,90 ) i al sisè Courrieu (1.20,31).  Eren desqualificats a segona mànega Pérez, Verdú i Rius, i a la primera Oliveras.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT