PUBLICITAT

Andorra La Vella

Set detencions d’alcoholèmia durant la campanya de control

Un conductor de 40 anys és intervingut amb una taxa de 2,01 g/l

Per EL PERIÒDIC

Un agent de Policia realitza un control d’alcoholèmia a un conductor.
Un agent de Policia realitza un control d’alcoholèmia a un conductor. | EL PERIÒDIC
El Cos de Policia va procedir a la detenció de 13 persones durant la passada setmana. Una es va dur a terme per un presumpte delicte contra la salut pública, quatre per altres delictes i vuit contra la seguretat del trànsit.
 
La majoria d’aquestes darreres es van fer en el marc de la campanya de controls preventius d’alcoholèmia que està realitzant la Policia entre els mesos de juliol i agost. La taxa més alta detectada va ser de 2,01 g/l, tot i que aquesta intervenció es va fer en una parada rutinària i no dins de la campanya de controls, segons va especificar ahir el servei de Policia. 
 
Els fets de dita detenció van tenir lloc el passat dijous, cap a les 22:30 hores i l’implicat va ser un andorrà de 40 anys, que en el moment del control superava amb creus el límit d’alcohol permès. 
Pel que fa a les altres detencions contra la seguretat del trànsit, aquestes sí es van fer dins de la campanya de controls que està realitzant la Policia, tres van ser per una taxa d’alcohol en sang superior al gram. En concret, per unes taxes de: 1,09, 1,08, 1,64 i 1,47. 
 
Altres detencions / Pel que fa a la resta de detencions, dos van ser per un presumpte delicte contra la integritat física. Els fets van tenir lloc el passat dissabte a Sant Julià de Lòria cap a les 6.00 hores de la matinada. Quan dos andorrans, de 20 i 18 anys, van protagonitzar de forma activa una baralla que es va produir durant la Festa Major de la parròquia. 
 
Altres dos detencions es van produir també dissabte a Santa Coloma, cap a les 07:50 hores. La Policia va detenir a dos brasilers residents de 21 i 18 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Ja que es va produir una agressió entre els interessats en el domicili d’ambdós per desavinences entre germans. 
 
Pel que fa al delicte contra la salut pública, els agents van detenir a un portuguès resident de 28 anys per posseir una petita quantitat de cocaïna (0,7 grams). Els fets van tenir lloc a Sant Julià de Lòria el passat dissabte cap a les 00.005 hores. 
 
Accident / Durant el dia d’ahir, cap a les 9:13 hores, va tenir lloc un accident a Andorra la Vella on un espanyol resident de 56 anys va resultar ferit. L’incident es va produir al carrer Prat de la Creu quan un turisme B.M.W. 320D (AND) i un ciclomotor Kymco Top Boy 100 (AND) van topar a la carretera. El conductor del ciclomotor va patir lesions i va ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT