PUBLICITAT

Un BP il.lusionant es presenta amb el Barça avui

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

El nou BP que dirigirà Jandro la campanya 2010-2011 té aquesta tarda la presentació oficial al Complex Esportiu d'Encamp, a partir de les 18.30 hores. El rival no serà un altre que el Barça, un dels favorits aquest any a conquerir el títol en la Divisió d'Honor, que es troba aquesta setmana a la parròquia encampadana iniciant la preparació física de la pretemporada.

Malgrat l'entitat del rival, el BP buscarà donar la sorpresa com ja va fer dijous a la nit en l'amistós contra un altre equip de l'elit del futbol sala espanyol, el Sala 10 Saragossa (2-3), disputat a la capital de l'Ebre i que convida a pensar que pot ser un any il.lusionant, en què el repte és lluitar per pujar de categoria.

A Saragossa l'equip andorrà va demostrar una considerable millora en el punt feble del curs passat, la defensa. Per dues vegades el cinc tricolor va haver de remuntar marcadors en contra, amb gols Víctor en pròpia porteria al minut 7, que significava l'1-1, i d'Aranburu al 31, que suposava el 2-2. Carlinhos va marcar al 38 el 2-3 definitiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT