PUBLICITAT

Barcelona

El Pirineu preveu un 80% d’ocupació

El sector turístic del territori tanca el juliol complint les expectatives i amb un 50% de pernoctacions

Per EL PERIÒDIC

Senderisme a les Valls d'Aguilar
Senderisme a les Valls d'Aguilar | RÀDIOSEU
El sector turístic de l’Alt Pirineu ha tancat el mes de juliol amb una ocupació turística mitjana del 50%. S’han complert així les previsions fetes pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida abans de l’inici de la campanya d’estiu, que apuntaven a un increment del 6% en les pernoctacions, segons informa RàdioSeu. En el cas de la Cerdanya, i també al Ripollès, s’ha arribat al 60%, segons la Federació d’Hostaleria de Girona.
 
El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, assenyala que el pas del Tour de França, la celebració de curses de muntanya i diferents propostes com ara el festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu o les festes de les Falles, que han anat acompanyades per una meteorologia favorable, han suposat un bon reclam per als turistes. 
 
Amb vista a l’agost, el sector turístic pirinenc preveu seguir amb aquesta tendència positiva i assolir una ocupació mitjana del 90%, que podria fregar la plena ocupació en alguns establiments, especialment en la modalitat de bungalous que ofereixen els càmpings. El Patronat manté la previsió de 570.000 visitants i 1.675.000 pernoctacions a la demarcació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT