PUBLICITAT

Espanya, França i Anglaterra, rivals de la sub-17 a l'Europeu

  • El combinat que dirigeix Marc Martín buscarà millorar el sisè lloc del 2009
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip sub-17 tricolor al complert, al Pavelló Comunal. Foto: FAP

La selecció Nacional ja coneix els rivals que tindrà en la lligueta inicial de l'Europeu sub-17 que es disputarà del 30 d'agost al 5 de juliol a Northampton (Anglaterra). El combinat que dirigeix Marc Martín amb l'ajut de Juan Sebastián --tots dos internacionals i jugadors de l'Andorra HC-- debutarà dimarts vinent davant de França (18.30 hores), dimecres s'enfrontarà a Anglaterra (20.30h) i dijous jugarà contra Espanya (18.30h).

L'objectiu serà lluitar per una de les dues primeres places que donen accés a les semifinals; Espanya és un esglaó per sobre de la resta, però França i Anglaterra, que han renovat els seus equips i hauran de convocar jugadors de primer any, són assequibles. Si el segon lloc no fos possible es buscaria millorar la sisena posició aconseguida el 2009 en la lligueta de consolació que jugaran el tercer, quart i cinquè del grup A i el tercer i el quart del B, que estarà format per Portugal, Itàlia, Alemanya, Suïssa i Àustria.

DEU JUGADORS CONVOCATS
Marc Martín ha convocat per a la gran cita del Vell Continent Sergi Gispert, Pol Moya, els germans Gerard i Llorenç Miquel, Oriol Antequera, Francesc Xavier Bayona, Joel Tomé, Àlex Vázquez, Cristian Duran i Rui Manuel Veigas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT