PUBLICITAT

Folguera i Salvador no poden amb França i acaben tretzens

  • La parella tricolor perd davant Lacombe i Fourneret per 15-21, 21-7 i 8-15
EL PERIÒDIC
KOS

Andorra va perdre ahir contra França en la primera eliminatòria de la consolació de l'Europeu sub-23, que servia per classificar-se entre el cinquè i el tretzè lloc.

De tota manera la localitat grega de Kos quedarà en el record de la parella tricolor, ja que Xavi Folguera i Christian Salvador mai no havien aconseguit superar la lligueta inicial. Una tretzena posició --dels 24 països que s'hi van donar cita-- és, doncs, un resultat més que positiu per a un país com el Principat.

El partit contra Lacombe i Fourneret deia molt del nivell de la competició: la parella francesa era la cinquena cap de sèrie i estava a l'alçada d'equips com el grec --sisè--, al qual van derrotar, i de l'italià --setè--, contra el qual van perdre. I com en les dues anteriors ocasions, els dos andorrans van fer suar sang als rivals a l'hora de concedir la derrota en un partit ple de daltabaixos per als dos bàndols. Folguera i Salvador van començar amb un joc per sota del seu nivell habitual i, davant d'uns adversaris d'aquesta entitat, ho van pagar amb un ajustat 15-21.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT