PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sant Julià salta amb ‘A las Barricadas’

Sopa de Cabra va fer el tancament triomfal amb ‘L’Empordà’ H La Salseta del Poble Sec va posar fi a la festa amb la companyia del cònsol

Per ESTEFANIA GRACIA

L’orquestra Salseta del Poble Sec va tancar la Festa Major.
L’orquestra Salseta del Poble Sec va tancar la Festa Major. | EL PERIÒDIC
Sopa de Cabra ha demostrat un cop més que la música no té edat. Des dels més menuts als ja veterans es van aplegar dimarts a la plaça de la Germandat per rebre al més que conegut grup català. No van faltar les cançons més emblemàtiques, com El far del sud, Podré tornar enrere o Mai trobaràs el teu príncep blau, però el punt àlgid de la nit va arribar amb el tancament del concert. Després d’aver-se ja acomiadat, el grup va fer la seva tacada triomfal amb L’Empordà. Tant se val si et trobaves en un racó de la plaça o just davant de l’escenari, la cançó va ressonar per tota la parròquia. I és que centenars de veus cantant a ple pulmó van deixar palès que tot i el pas del temps, l’emoció que mostra el públic cada cop que sona L’Empordà perdura al llarg dels concerts. 
 
Però la nit no va finalitzar amb l’actuació de Sopa de Cabra. L’encarregada de seguir amb la festa va ser l’orquestra Salseta del Poble Sec. Que com cada any va mantenir el llistó ben alt amb versions musicals d’allò més variades. Però el toc punxent va arribar –tenint present que Andorra és un poble de tradició conservadora– amb les cançons republicanes A las barricadas i ¡Ay, Carmela!. Que van aconseguir fer saltar de forma unísona als assistents. 
 
Per posar fi a les actuacions musicals de la Festa Major, el mateix cònsol major de Sant Julià, Josep Vila, va pujar a l’escenari –ja quan gairebé havia sortit el sol– per felicitar l’actuació de la Salseta del Poble Sec i acomiadar l’orquestra davant dels assistents, tot dient amb efusió paraules d’elogi i recordant que «ens retrobarem l’any que vé».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT