PUBLICITAT

Canillo

El cas de la llet caducada és «puntual», segons Govern

El PS demana mesures per evitar un nou fet, així com informació sobre els protocols per fer-ho

Per M. C.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell
Hospital Nostra Senyora de Meritxell | TONY LARA
El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, va voler corroborar ahir el que ja s’havia transmès dees de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell: el cas del nadó a qui era subministrat un biberó de llet caducada de 23 dies és un «cas puntual» que, probablement, respon a «un error humà». 
 
El responsable de benestar va assegurar ahir que, malgrat es tracti de la sola situació de l’estil donada fins a la data, el departament al seu càrrec ha obert una «investigació» per tal de determinar perquè l’aliment passat va arribar a la família perquè la donés al nounat. 
 
El PS, preocupat/ El conseller socialdemòcrata Gerard Alís va presentar ahir diverses preguntes al Consell General al respoecte de la problemàtica. D’una banda, el polític vol accedir als «antecedents d’aquest cas i les causes del subministrament d’una llet infantil caducada» així com les «con seqüències» per al nen. EN aquest sentit, les preguntes dirigides al Govern també volen resposta a quins són els protocols que se segueixen per evitar fets com aquests. Per últim, Alís vol saber «els protocols i les actuacions que es duen a terme pel que fa a productes, aliments o medicaments caducats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT