PUBLICITAT

canillo

Polítics i els que creixen

El cap de Govern i cinc membres del gabinet ministerial es traslladen a AINA per compartir-hi una estona d’esbarjo amb els nens

Per m.c.

Alguns dels infants que ahir rebien el cap del Govern i diversos ministres a la casa de colònies d’AINA.
Alguns dels infants que ahir rebien el cap del Govern i diversos ministres a la casa de colònies d’AINA. | Maricel Blanch
Arrels de l’amor tocava la fibra del cap de Govern, que després de sentir la cançó interpretada pels infants que gaudeixen d’uns dies a la casa de colònies d’AINA va qualificar aquesta activitat estival com a «petit miracle» a que va convidar els petits a gaudir. 

Antoni Martí es va fer acompanyar per cinc dels seus ministres per visitar el migdia d’ahir a Canillo els centenars de nens que s’estan aquests dies sota la tutela de desenes de monitors. 
 
El dirigent, que a banda d’escoltar-se les diferents cantades que es van fer per la seva arribada va intercanviar paraules amb els infants, va destacar tot just abans de la trobada amb els menuts la tasca que es fa des de l’entitat, encapçalada per un mossèn Ramon ja acostumat però satisfet per l’arribada dels polítics. Martí, rememorant la seva tasca com a cònsol major d’Escaldes-Engordany, va voler destacar la importància de la  labor que el personal d’institucions com AINA o els Esports d’Estiu, per exemple, fan per a l’educació dels infants, així com pel seu entreteniment durant les vacances.
 
A més d’agrair als implicats la cura dels nens, Martí, acompanyat dels ministres Francesc Camp, Gilbert Saboya , Xavier Espot, Olga Gelabert i Carles Álvarez Marfany, no va voler deixar de destacar l’esforç de l’Administració per mantenir uns «preus accessibles». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT