PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Capdevila jugarà amb el Don Denis tota la temporada

El jugador targarí reforça al campió per ajudar-lo a revalidar el títol

Per EL PERIÒDIC

Capdevila demana la pilota en el matx contra l’Alashkert.
Capdevila demana la pilota en el matx contra l’Alashkert. | Tony Lara
Va ser el fitxatge estrella per a la prèvia de la Lliga de Campions. Joan Capdevila reforçava el Don Denis FC Santa Coloma per l’eliminatòria de la competició continental. L’experiència va ser positiva i el targarí es decideix a continuar a l’equip per a la pròxima temporada. Un excampió del món jugarà la Lliga Grup Becier.
 
La seva continuïtat és celebrada al club. «Ens aportarà molt. A nivell esportiu tàcticament és un mestre per a tots, i en quan a imatge que tot un campió de món decideixi jugar amb nosaltres parla molt bé del club», assegura l’entrenador del Don Denis, Richard Imbernón, remarcant que «a nivell personal és molt proper, que ajuda als companys, a més de ser un gran jugador». La seva participació a la fase de la Lliga de Campions va convèncer al tècnic, i també al mateix jugador, que va tenir bones sensacions tant a nivell físic després de recuperar-se d’una operació, com amb la plantilla i el cos tècnic. Amb aquella primera experiència «sap perfectament el que som» i s’ha convençut a continuar, trasllandat-se amb la seva família al país.
 
Tota la seva carrera va jugar de lateral, però Imbernón el va fer jugar al mig de la defensa contra l’Alashkert. Seguirà en aquesta posició a la Lliga: «Penso en ell com a central». El reforç de Capdevila se suma al de Valls, Villagrasa i Silverio. Les baixes que s’han produït a les files colomenques són les de Juan Carlos i Paco Toscano, Pujol, Cristian, Wagner i Nando. Imbernón busca un mig centre per tancar la plantilla. La pretemporada la iniciaran el 16 d’agost.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT