PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Stevic, un altre aler-pivot que arriba al MoraBanc

El serbi la temporada passada va jugar al Montakit Fuenlabrada

Per EL PERIÒDIC

Shermadini i Stojanovski lluiten amb Stevic.
Shermadini i Stojanovski lluiten amb Stevic. | Martin Imatge
Deixin sortir abans d’entrar, com posa en els cartells dels transports públics. Aquesta ha estat la política en aquest tram de l’estiu del BC MoraBanc Andorra. Hi ha jugadors que han anat marxant i de mica en mica la plantilla va reforçant-se. Per segon dia consecutiu es produeix una arribada, en la mateixa posició d’aler-pivot. Es tracta del serbi Oliver Stevic, provinent del Montakit Fuenlabrada.
 
El balcànic té 32 anys i medeix 2,05 metres. El curs passat amb el conjunt madrileny va realitzar una mitjana de 7 punts per partit, amb quatre rebots i 9 de valoració. És un autèntic rodamon, havent jugat a les lligues de Polònia, Turquia, Sèrbia, Alemanya i Itàlia. A l’ACB va estrenar-se a les files del Bilbao Basket el 2011, on només va jugar-hi un mes. El director general del club, Francesc Solana, ressalta que «té experiència a la nostra lliga. Ha estat l’últim any com a jugador referència interior a Fuenlabrada, que ens aportarà, duresa, rebot, intensitat i sobretot experiència», que permetrà en la posició d’interior juntament amb Georgi Shermadini, Nacho Martín i Beka Bujadadze «equilibrar molt el joc interior».
 
La plantilla va prenent forma. David Navarro, Giorgi Shermadini, Thomas Schreiner, Guille Colom, Andrew Albicy, Beka Burjanadze i David Jelinek estan confirmats. Davant altres arribades, queda encara per conèixer el futur de Sergi Pino i Daniel Clark.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT