PUBLICITAT

Andorra la Vella

L'Stade Toulousain, amb ganes de repetir

El conjunt occità valora poder venir també a l’hivern, a l’estiu i disputar un amistós

Per JOAN JOSEP BLASCO

Mola dóna instruccions als seus jugadors a l’entrenament d’ahir.
Mola dóna instruccions als seus jugadors a l’entrenament d’ahir. | Andorra Turisme
Pretemporada intensa la que ha realitzat l’Stade Toulousain la primera vegada que fa una estada d’estiu fora de França. De cara a l’any vinent tant al club com a Andorra Turisme valoren seguir desenvolupant accions conjuntes i poder repetir aquesta experiència, fins i tot ampliar-la. La predisposició per part de tots és bona.
 
Ahir finalitzava l’estada del conjunt occità a Andorra. Van ser quatre dies intensos amb dobles sessions d’entrenaments, on han incidit especialment en la càrrega física, sense deixar de banda l’apartat tàctic. Les instal·lacions i les comoditats que van tenir al país van convèncer pel que buscaven en aquest període de la pretemporada. «Tot ha estat del nostre gust i a nivell esportiu hem treballat molt dur. Serveix com a punt de partida de la nova temporada», assenyala l’entrenador, Ugo Mola. Ahir tornaven cap a Tolosa, on avui juguen a l’Estadi Ernest-Wallon un amistós exigent, contra el Racing 92, l’actual campió del top 14. «Ha estat el lloc ideal per preparar aquest partit», admet. Amb el centre neuràlgic a l’Estadi Comunal, va poder treballar amb un grup de 45 jugadors, dels quals 33 són components del primer equip. No només el cos tècnic acaba satisfet amb l’estada. També la plantilla. Així va manifestar-ho Yoann Huget. «Hem treballat molt la forma física. Han estat dies molt intensos», indica el jugador de Pamiers, que ja havia estat en diverses ocasions al Principat anteriorment.
 
Ampliar la relació / En contracte que manté Andorra Turisme amb el club tolosà finalitza l’any vinent. D’aquesta experiència les dues parts han acabat satisfetes i amb el resultat d’aquest antecedent es posen sobre la taula altres iniciatives. L’estada ha estat «molt positiva i tenim ganes de tornar a repetir-la», afirma Noemí Pedra, directora de màrqueting i comunicació d’Andorra Turisme, remarcant que «la voluntat és que puguin venir més sovint». 
 
Des de l’Stade Toulousain recullen el guant. Pensen en la possibilitat de no només tornar l’estiu que ve, sinó també a l’hivern, cap els mesos de febrer o març, quan recuperen efectius després dels compromisos de la selecció francesa. Però caldrà estudiar aquesta opció: «S’haurà de veure el calendari perquè no és la millor època per encabir-ho». El que també valoren és poder realitzar en dates estiuenques un amistós a Andorra, contra un conjunt francès de nivell. També se seguirà amb la relació amb el rugbi andorrà. Aquests dies els joves jugadors nacionals i els entrenadors han pogut compartir experiències amb els components de l’equip occità.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT