PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea espera tancar l’exercici amb 30.000 clients més que el passat any

Pedregal celebra la línia de creixement que està seguint el centre i preveu finalitzar un estiu força «positiu»

Per EL PERIÒDIC

Al mig, el director general de Caldea-Inúu i la cònsol major d’Escaldes durant la inauguració de Likids, ahir.
Al mig, el director general de Caldea-Inúu i la cònsol major d’Escaldes durant la inauguració de Likids, ahir. | MARICEL BLANCH
El director general de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, celebra la línia de creixement que està seguint el centre termolúdic. Pedregal va destacar ahir que en vista de les millores i reestructuracions que s’han fet a Caldea-Inúu el centre podria tancar l’any amb aproximadament unes 380.000 entrades. Aquesta previsió denotaria un augment de 30.000 clients en relació al passat any, ja al 2015 prop de 3500.000 clients van visitar el centre. 
 
Pedregal també va destacar que durant el primer trimestre d’aquest any la diferència d’entrades en relació al 2015 ha estat «molt important, vam estar fluctuant entre un 15% i 18% de creixement respecte a l’anterior any, i aquest fet és molt positiu». 
 
El director va remarcar que el juliol també ha estat força bo pel que fa a les entrades a Caldea-Inúu, tot i això, veu bastant difícil que a l’agost es pugui mantenir una taxa de creixement tant alta, «ja que l’agost del passat any ja va tenir una activitat força elevada, però estaríem satisfets si féssim entre un 5% i 8% de creixement, perquè per a nosaltres aquest mes és molt important, ja que hi concentrem una important xifra de negoci». 
 
Motius del creixement / Pedregal va puntualitzar que Caldea-Inúu està seguint una línia «molt positiva», ja que des del 2013 ha estat en creixement. Segons el director, el motiu d’aquesta pujada pot ser en part «la maduresa que esta adquirint l’espai Inúu, que cada vegada és més conegut». A més, «en un principi la venda d’Inúu era molt forçada, i ara veiem que es més natural i que tenim molta demanda». 
D’altra banda, Pedregal va destacar tot «l’esforç que estem fent de renovació, reestructuració, incorporació d’espectacles... I tampoc podem oblidar que la conjuntura està ajudant i que cada vegada hi ha una recuperació econòmica més consolidada, sobretot a Espanya, que és el nostre mercat». 
 
Previsions per a l’hivern / Pedregal va reconèixer que encara és «una mica aviat per fer previsions de cara a l’hivern, ara estem centrats sobretot en veure els resultats del mes d’agost». Tot i això, «creiem que Caldea-Inúu ha agafat una línia d’actuació comercial i de negoci molt positiva que està donant resultats, i pensem que hem de ser conscistents amb aquesta línia de comercialització durant la resta de l’exercici». Per exemple, «a l’hivern mantindrem la idea de reforçar els espectacles la i ens centrarem en donar a conèixer el nou espai Likids». 
 
Il·luminació / Caldea-Inúu va aprovar al 2015 un pressupost a tres anys vista. Amb aquest, es van preveure una sèrie d’accions remodelar i millorar el centre termolúdic. Així, cada any s’ha realitzat un projecte: al 2015 es va fer la restauració de l’espai termal, aquest any s’ha realitzat l’espai per a nens, Likid, i al 2017 es preveu  fer l’enllumenat exterior i la galeria del centre.
 
Vers aquestes iniciatives, Pedregl va destacar que fins ara «hem pogut fer tots els projectes, i per ara estan donant fruits força interessants. Ara ens queda l’enllumenat de l’edifici, i sabem que compten amb un edifici icònic per al país». A més, «tenint present que a Caldea-Inúu la majoria de les visites es produeixen a l’hivern, on la nit es molt llarga, hem apostat per destacar l’arquitectura i estructura de l’edific amb la il·luminació». 
 
Pedregal va matisar que a hores d’ara s’està col·laborant amb una empresa del país «que està fent el projecte d’enllumenat i al mes de setembre es presentarà el pressupost exacte, està previst que el Consell d’Administració aprovi aquest pressupost i que així al 2017 pugui estar enllestit el projecte». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT