PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Les Nits d’Estiu de Sant Julià, amb visites i un concert

Entre les sortides es pot veure l’antiga fabrica de Reig i ‘Déus d’Egipte’

Per EL PERIÒDIC

Una actuació musical.
Una actuació musical. | EL PERIÒDIC
Dins del marc de les Nits d’Estiu als Museus i dels Vespres d’Estiu de Sant Julià de Lòria que s’està celebrant enguany, aquest dijous el Museu del Tabac oferirà visites gratuïtes nocturnes en català i un concert de música clàssica als ciutadans i visitants que hi estiguin interessats.
 
D’aquesta manera, a les 21.00 hores i a les 21.30 h, es podran fer visites nocturnes gratuïtes a l’antiga fàbrica de tabacs Reig. Aquestes estaran guiades i complementades amb un sistema multimèdia. Tantmateix, entre les 21.00 hores i les 23.00 h, s’oferiran visites lliures gratuïtes a l’exposició Déus d’Egipte.
 
D’altra banda, a les 22.30 hores, hi haurà un concert d’àries d’òpera amb el quartet de corda Ensemble Ad Libitum al jardí del Museu del Tabac. El repertori inclourà peces com Havanera de Carmen (G. Bizet), Libiamo de La Traviata (G. Verdi), i Quando M’en vo de La Bohème (G. Puccini), entre altres. El quartet de corda que actuarà està compost per Francesc Planella, violí; Elias Porter, violí; Laia Capdevila, viola, i Mireia Planas, violoncel.
 
L’aforament per assistir a dit concert és limitat i és imprescindible reservar prèviament, segons ha informat l’organització. Per a més informació i realitzar les reserves els interessats poden trucar al número de telèfon 741545
 
A més, el dijous 18 d’agost tindrà lloc la segona Nit de Museus al Museu del Tabac, amb la mateixa programació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT