PUBLICITAT

Encamp

Encamp sumarà un centre d’esplai al Complex per 3.600 euros

Podrà estar en funcionament a partir del setembre

Per EL PERIÒDIC

Complex Esportiu d'Encamp.
Complex Esportiu d'Encamp. | TONY LARA
El Comú d’Encamp ha aprovat la concessió administrativa d’un centre d’esplai que s’ubicarà al Complex Esportiu i Sociocultural i que pot entrar en funcionament al mes de setembre per atendre la demanda que hi havia al poble per a la franja d’edat que va dels dos anys i mig als sis. Tal com ha comentat la cònsol menor, Esther París, hi havia «molta gent» que demanava aquest servei tot i que ja hi havia dues empreses que l’oferien a la parròquia però a nivell privat. De fet, l’adjudicatària, segons informa l’Agència ANA és una d’aquestes empreses. La concessió és amb un cost per a l’empresa de 3.600 euros.
 
El Comú d’Encamp ha aprovat d’aquesta manera l’adjudicació de la concessió administrativa d’un centre d’esplai que se situarà al Complex Esportiu i Sociocultural. Els seus serveis s’oferiran aviat, ja que la previsió és que es pugui començar a partir del mes de setembre. Es tracta d’un servei que pretén cobrir una demanda que hi havia de les famílies.
 
Tal com va comentar ahir a l’ANA la cònsol menor, Esther París, es tracta d’un esplai que acollirà els infants dels dos anys i mig als sis, ja que després el Comú ja ofereix l’Àrea de Jovent. Ha afegit que espera que el contracte es pugui firmar «després de la Festa Major» i, tot i que encara no ho han acordat definitivament, per «converses extraoficials» sembla que el servei es posarà en marxa a principis del mes de setembre i com que l’empresa adjudicatària ja feia un servei similar, sembla que ja comptaran amb una «certa clientela», segons va constatar París. A més, la cònsol menor va afegir que hi havia demanda per part dels pares i que aquesta decisió ha estat ben acollida per les associacions de pares de les escoles, la qual cosa fa preveure que poden tenir «força gent». 
 
Contactes amb les empreses / Ara ja hi havia dues empreses fent un servei d’esplai (de fet una és la concessionària, tal com s’ha comentat) i París recorda que amb la voluntat de no fer-los la competència es va parlar amb ells abans de fer l’edicte. Així, serà un servei que dependrà del comú si bé a través d’una concessió i es desenvoluparà a l’espai on ja hi havia hagut l’anterior esplai ‘El Xiulet’. Un dels requisits, tal com va recordar ahir París, és que els preus «no superessin un 20%» dels que hi ha vigents al servei que hi ha al Pas de la Casa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT