PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El salari mitjà al maig se situa per sobre dels 2.000 euros

Hi ha un augment d’un 6% respecte de l’any passat, que era de 1.920

Per El Periòdic

Ciutadans entrant i sortint de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.
Ciutadans entrant i sortint de la Caixa Andorrana de Seguretat Social. | TONY LARA
Una de les evidències que delaten que la crisi econòmica s’està superant és l’augment en el salari mitjà total declarat a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Al maig passat es va situar lleugerament per sobre dels 2.000 euros –2.036,74–, amb una variació positiva del 6,1% respecte al de l’any passat, que va ser de 1.920,32. També la massa salarial total ha pujat en un 7,9%, per arribar als 69,95 milions d’euros.
 
A més de pujar els sous, també ha viscut un augment el nombre d’assalariats, que ha estat de 34.343, tot i que mínim: un 1,8%. Són 599 persones més les que tenen feina en comparació amb el maig de l’any passat.
 
Els sectors que més han evolucionat en els darrers dotze mesos són els serveis socials i les activitats sanitàries i veterinàries amb un 7,3%, l’educació amb un 6,5 i les activitats immobiliàries i serveis empresarials amb un 5,8%. En canvi, presenten les variacions més negatives l’administració pública i seguretat social amb un 3,2 i el personal domèstic de les llars amb un 2,8%. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT