PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A l’espera de l’informe ambiental per iniciar les obres de Cabeca

La promotora marcarà els terminis de la nova urbanització d’Encamp

Per El Periòdic

Una imatge del projecte de la urbanització encampandana La Cabeca.
Una imatge del projecte de la urbanització encampandana La Cabeca. | Comú d\'Encamp
El projecte de La Cabeca continua endavant després de resoldre el tema d’una modificació que havia de fer la promotora, Els Arbres de la Tardor, per tal que l’obra no afecti una balma que hi ha a la zona on s’hi construirà l’urbanització d’alt standing encampadana. Així doncs, una vegada finalitzi el termini d’informació pública sobre l’impacte ambiental, i si no hi ha al·legacions, es podran tirar endavant els treballs per a la urbanització de la parcel·la, amb els vials i els corresponents serveis, tal i com va concretar ahir la cònsol menor d’Encamp, Esther París.
 
Els terminis a fixar, no obstant, es fixaran segons la voluntat dels promotors, ja que seran ells qui marcaran «els tempos», segons va recordar París. Els documents sobre aquest projecte es poden consultar a les dependències del Departament d’Obres Públiques del Comú d’Encamp i el període per poder-hi fer al·legacions conclourà a finals d’aquest mes d’agost.
 
El projecte de la Cabeca va ser aprovat pel Comú d’Encamp el febrer del 2015 destacant que podria ser una font d’ingressos important per a la parròquia i també per a la creació de llocs de treball. El projecte impulsat per la promotora Els Arbres de la Tardor, que ha estat adquirida per Criteria Caixa, consisteix en una urbanització que inclourà oci, comerç i zona residencial en un espai de 155.000 metres de superfície tot just a tocar de la boca est del túnel dels Dos Valires.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT