PUBLICITAT

El servei de bus d'Engolasters duplica els usuaris en quatre anys

  • 2.650 persones ja han fet ús d'aquest mitjà fins al mes de juliol passat
IRENE CASASAYAS
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Engolasters des de l'interior del bus. Foto: EDUARD COMELLAS

El servei de bus públic d'Engolasters continua guanyant adeptes des de la seva posada en funcionament, l'any 2006. En quatre anys, el transport comunal ha duplicat el seu nombre d'usuaris i s'apropa a la mitjana de 4.000 passatges anuals. Durant el primer any va rebre un total de 1.942 viatgers, una xifra que va incrementar-se lleugerament l'any següent, amb 2.057 persones. Al 2008 el nombre total d'usuaris va ser de 2.821 i l'any passat va pujar fins a les 3.623 persones. La bona salut d'aquest mitjà de transport, que uneix el carrer de la Unió d'Escaldes-Engordany i el Camp del Serrat d'Engolasters, també es plasma en les xifres d'aquest any.

Fins al mes de juliol ja l'han utilitzat un total de 2.650 persones, 600 més que durant el mateix període de temps de l'any passat. Si es manté la progressió se superarien els 4.000 usuaris, el doble que durant l'any de la seva posada en funcionament.

La potenciació del servei públic, cada vegada més utilitzat al Principat, queda palesa amb el bus d'Engolasters. El servei és utilitzat tant pels mateixos residents de les urbanitzacions de la zona, cada vegada més poblades, com pels turistes o andor- rans que pugen fins a Engolasters, al restaurant, al parc acrobàtic o a gaudir del seu temps d'oci al voltant del llac. L'estiu és l'època en la qual hi ha més afluència d'usuaris, motiu pel qual el servei també amplia les seves sortides i viatges. Mentre que a l'hivern només fa dos viatges d'anada i dos de tornada, a l'estiu en fa quatre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT