PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira aclareix que els animals poden anar fora pista

Segons el Comú, les mascotes no podien entrar a l’hivern al domini

Per El Periòdic

Un gos de policia en un simulacre d’allau a Grau Roig.
Un gos de policia en un simulacre d’allau a Grau Roig. | El Periòdic
Grandvalira va voler puntualitzar sobre la nova Ordinació del Comú de Canillo en relació a la tinença i control d’animals de companyia en la seva aplicació a les pistes d’esquí, que sí que poden anar fora pista i en espais annexos com els pàrquings i les terrasses, a més dels telecabines si van lligats.
 
L’estació va recordar que ja existeixen unes Regles Bàsiques de Comportament per a la pràctica de l’Esquí de Muntanya als dominis esquiables del Principat, a la qual fa menció que ja es feia menció que no és permès l’accés dels animals de companyia a les pistes de les estacions d’esquí andorranes per motius de seguretat,k excepte gossos de policia i d’altres serveis amb funcions a fer. La nova Ordinació vigent per als sectors de Canillo, El Tarter i Soldeu, no fa més que un recordatori. 
 
Així doncs, sota aquesta voluntat de garantir la seguretat, la normativa no afecta a les zones d’accés com pàrquings, terrasses i telecabines tot i que cal l’autorització del personal de la estació i es vetlli per la higiene de l’espai i respecte per les altres persones en una norma vàlida només durant la temporada  d’hivern, de l’1 de novembre al 30 d’abril.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT