PUBLICITAT

Andorra La Vella

La campanya de prevenció acaba amb més de 2.000 controls

Dos accidents al Pas de la Casa i la capital amb dues persones ferides

Per EL PERIÒDIC

La policia realitza un control d’alcoholèmia.
La policia realitza un control d’alcoholèmia. | EL PERIÒDIC
La campanya de controls preventius d’alcoholèmia que ha endegat el ministeri d’Interior entre els mesos de juliol i agost va finalitzar ahir. En total, s’han fet més de 2.000 controls i entre aquests, una cinquantena de persones han donat positiu. A més, la meitat d’aquestes intervencions han acabat en detenció. 
 
Accidents / Durant el dia d’ahir es van produir dos accidents on van resultar ferides dues persones. El primer va tenir lloc al Pas de la Casa cap a les 11:50 hores. Només hi va estar implicat un vehicle (una motocicleta Harley-Davidson XL amb matrícula francesa), i amb la col·lisió, el conductor, un francès no resident de 45 anys, va resulta ferit. El segon accident va ocórrer a Andorra la Vella, a l’alçada de la rotonda del quilòmetre 0. Els fets van tenir lloc cap a les 11:53 hores i hi van estar implicats un turisme Mercedes C220 i una motocicleta Yamaha XTZ660, ambdós amb matricula d’Espanya.
El conductor de la motocicleta, un espanyol no resident de 29 anys, va resultar ferit i va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT