PUBLICITAT

Chourraut: «No vaig pensar que estava baixant tan ràpid»

la palista reconeix que va ser «una gran sorpresa» per a ella l’autoritat amb la qual es va imposar als seus rivals

La palista mostra la medalla d'or a la seva arribada a l'aeroport del Prat.
La palista mostra la medalla d'or a la seva arribada a l'aeroport del Prat. | EFE
La piragüista basca Maialen Chourraut ha reconegut, després de tornar dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que va ser «una gran sorpresa» per a ella l’autoritat amb la qual es va imposar als seus rivals en la modalitat d’eslàlom.
«No va ser una baixada en la que m’estigués sentint molt còmoda. No vaig pensar que estava baixant tan ràpid i, en arribar i veure el temps, la veritat és que va ser una gran sorpresa», ha declarat Chourraut a la seva arribada a l’aeroport del Prat.
La basca es va penjar l’or després de marcar un crono de 98.65, avantatjant en més de tres segons a la resta de les seves competidores. «Practico l’eslàlom, un esport en el qual guanya el que menys errors comet, i ens va sortir tal com vam planejar», ha subratllat Chourraut abans de desplaçar-se en cotxe fins a la Seu d’Urgell, localitat on s’estrena.
Allà deixarà «tot el material» de piragüisme i descansarà «almenys 24 hores» abans de viatjar a Lasarte, la seva localitat natal. «Reunirem a tota la família i anirem a Lasarte tots en cotxe. Tinc ganes d’estar tant a la Seu com a Lasarte, que són les meves dues cases», ha conclòs

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT