Victòria per la mínima de l’FC Andorra sobre el Jenlai

El conjunt tricolor domina el matx i debuten quatre de les cinc incorporacions fetes a l’estiu

Per JOAN JOSEP BLASCO

Roy va debutar com a jugador de l'FC Andorra amb un gol.
Roy va debutar com a jugador de l'FC Andorra amb un gol. | J.J.B.
El partit entre l’FC Andorra i el CE Jenlai va finalitzar amb triomf dels primers per 2-1. Es tractava d’un amistós i als dos conjunts els va servir com a pedra de toc per comprovar el seu estat en aquesta primera part de la pretemporada.

Pujol, Aaron, Roy i Pedrós debutaven per part dels tricolors, que tenien un bon grapat de baixes. L’únic dels nous en no estrenar-se va ser cristian. Aaron tenia la priemra ocasió de l’enfrontament. En la sortida del porter realitzava una vaselina que s’escapava massa elevada. Els tricolors ho intentaven de lluny però ni Pujol ni Betriu van trobar porteria.

La segona part va ser més animada, no només pels tres gols que van produir-se, sinó perquè el joc va ser més vistós. L’FC Andorra seguia dominant el matx. Betriu va ser el primer en intentar-ho però va trobar-se amb l’encert del porter- Al minut 57 Ferré marcava pels de Justo Ruiz, aprofitant una passada de Pujol per banda esquerra. Roy debutava amb gol. Betriu l’assisia entre línies i el davanter superava amb un xut ras la sortida del porter. Al 76 Nakata reduïa distàncies sorprenent a Pol realitzant un gol olímpic. En el tram final del matx Uri gaudia d’una ocasió franca per marcar, però la rematava marxava fregant el pal.