PUBLICITAT

Un home agredeix la seva parella al carrer

Un embriac amenaçar l'autoritat en intentar entrar en un local d’oci nocturn

L'edifici de la Policia andorrana.
L'edifici de la Policia andorrana. | El Periòdic
La Policia ha detingut un home per agredir la seva parella a la via pública. La detenció va tenir lloc el passat dia 9, a les 04.30 hores de la matinada, en un carrer d’Escaldes-Engordany. Els fets van ocórrer uns minuts abans a Andorra la Vella. L’home és un resident de nacionalitat portuguesa de 51 anys, detingut com a presumpte autor d’agressió física a la seva parella.
 
D’altra banda, la Policia també ha informat de la detenció d’un home de 34 anys, resident de nacionalitat portuguesa, com a presumpte autor d’un delicte d’injúries, amenaces, resistència i desobediència als agents de policia, en ser controlat per alteració de l’ordre públic quan pretenia accedir a un local en un manifest estat d’embriaguesa. Els fets van tenir lloc el dia 8 a les 02.25 hores.
 
Aquests dies també ha estat detingut al Pas de la Casa un jove de nacionalitat algeriana per desobediència a una ordre d’expulsió governativa, i a la frontera de Porta un home de nacionalitat francesa quan entrava al Principat en possessió de 0,1 grams d’èxtasi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT