PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Encamp obre la UEFA Futsal Cup contra el Tel-Aviv Owl

Els andorrans esperen que el factor pista serveixi per tenir opcions de classificació

Per JOAN JOSEP BLASCO

Partit de l’estiu passat entre l’FC Encamp i el Saint Andrews.
Partit de l’estiu passat entre l’FC Encamp i el Saint Andrews. | Tony Lara
Avui arrenca als Serradells la UEFA Futsal Cup. L’FC Encamp juga a la ronda preliminar contra el Tel-Aviv Owl (Israel), FC Feniks (Kosovo) i Oxford City Lions (Anglaterra). Els andorrans obren la competició amb els hebreus a les 20.30 hores.
 
Els encampadans sortiran sense complexes. «No tenim res a perdre. Juguem a casa i això ens dóna una motivació extra. L’objectiu és arribar a l’últim partit amb opcions de superar la ronda», assenyala l’entrenador, Lluís Cruz, confiant que «aconseguim fer un bon paper. Portem un mes i mig treballant molt bé i volem competir al màxim nivell que poguem, dins les nostres possibilitats i sabent qui som. Hem de jugar sense por». Coneixedors de totes les característiques que posseeixen els contrincants, «intentarem contrarestar la seva manera de jugar per tenir les nostres opcions». Dels fitxatges, Aitor serà baixa els tres partits i Barbosa només podrà jugar l’últim.
 
El primer rival és el Tel Aviv. «Saben portar molt be els temps del partit perquè compten amb una plantilla molt experimentada». Demà s’enfronten al Feniks, el primer conjunt kosovar que juga a Europa. «És molt físic, que basa els seus partits en corre tota l’estona, amb jugades molt ràpides». Per acabar serà el torn dissabte de l’Oxford, que està «format per jugadors espanyols que han jugat al màxim nivell, el que ja diu molt de la seva qualitat. Saben perfectament a que juguen». Per a Cruz és el favorit perquè «tenen molta experiència i crec que estan un punt per sobre a la resta».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT