PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El barri antic de la capital tindrà un mercat periòdic i tematitzat

Es farà el primer dissabte de cada mes i s’iniciarà el 3 de setembre vinent

Per E. J. M. / I. M.

La primera Fira de productes d’Andorra a la capital promoguda per l'Associació de Comerciants del Casc Antic, l’estiu passat.
La primera Fira de productes d’Andorra a la capital promoguda per l'Associació de Comerciants del Casc Antic, l’estiu passat. | TONY LARA
El Comú d’Andorra la Vella va aprovar ahir un acord de col·laboració per l’organització del batejat com Mercat de la Vall, que serà periòdic i tematitzat al barri antic de la capital els primers dissabtes de cada mes, amb data d’inici per al 3 de setembre vinent.
 
Segons ha pogut saber aquest rotatiu, el mercat s’exposarà aprofitant la llum del dia com una eina de dinamització més per apropar el ciutadà andorrà i el turista a una zona menys freqüentada de cara al comerç.
 
La corporació local va aprovar ahir la seva tasca en aquest projecte, que serà la de fer-se càrrec del cost del disseny del logotip i de les seves adaptacions, com també la realització d’un passamà informatiu; també de l’adquisició de deu paradetes per un import aproximat de 4.000 euros, que posarà a disposició dels mercaders previ dipòsit de 50; s’encarregarà també d’instal·lar els punts de llum necessaris; i per últim la realització d’un panell informatiu referent a l’entrada del mercat.
 
L’Associació de Comerciants del Centre Històric, de la seva banda, es farà càrrec de tot el referent a l’animació del mercat; també haurà de determinar la temàtica de cada mercat amb suficient antelació per poder fer la difusió i publicitat adequada; a més s’ha compromès a redactar unes normes de funcionament, per a les quals caldrà l’aprovació del Comú; s’encarregarà de contractar els mercaders; i per últim es farà càrrec –o en el seu defecte els venedors– dels muntatges i desmuntatges com també de la recollida i retorn del materia, els dies i hores indicats per l’Àrea de Promoció Turística i Comercial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT