PUBLICITAT

Andorra La Vella

El curs 2016-2017 comptarà amb ajuts de 594.000 euros

Les facilitats estan destinades als alumnes de formació professional

Per EL PERIÒDIC

Uns estudiants del Principat durant els exàmens.
Uns estudiants del Principat durant els exàmens. | TONY LARA
El Govern va aprovar ahir la convocatòria dels ajuts a l’estudi d’ensenyament superior per al curs 2016-2017. Així, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior destina 594.000 euros a aquests ajuts que tenen per objectiu garantir el dret a l’educació superior compensant possibles desigualtats socials.  
 
Segons informa l’Executiu, es poden beneficiar dels ajuts els estudiants de formació professional superior i de primer i segon cicle universitaris en centres situats a Andorra, a l’estranger, i en la modalitat a distància. 
 
El termini de presentació de les sol·licituds s’obrirà de l’1 al 30 de setembre. Els documents estan a disposició dels sol·licitants al servei de Tràmits del Govern i dels comuns, així com als webs www.tramits.ad i www.ensenyamentsuperior.ad.
 
Exàmens de graduat / L’Executiu va informar ahir que els exàmens de graduat en segona ensenyança per a candidats lliures de més de 16 anys se celebraran de l’1 al 6 d’octubre. La primera prova escrita serà la de Llengua catalana (dimarts 4 d’agost de les 20 a les 21.30 hores), seguida de la prova escrita i pràctica d’informàtica (dimecres 5 d’octubre a les 22 hores). Dijous 6, a partir de les 17:30 hores, es faran les entrevistes orals de llengua catalana, llengua castellana i llengua francesa. Cada candidat haurà de passar individualment les tres entrevistes orals.
 
Tantmateix, el 5 d’octubre, el ministeri publicarà al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad una llista amb el nom i els cognoms de cada candidat i l’hora en què té lloc les entrevistes orals. 
 
Per formalitzar la inscripció als exàmens, els candidats s’han d’adreçar al Servei de Tràmits del Govern i omplir el dossier corresponent entre l’1 i el 13 de setembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT