PUBLICITAT

Canillo

Ovella Xao porta la seva música de fusió a Canillo

El grup toca cançons fetes per ser ballades «però sense renunciar a la qualitat musical d’uns estils com l’ska o el reggae»

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l’actuació.
Cartell de l’actuació. | ANDORRA ANIMACIÓ
El grup Ovella Xao actuarà aquest dissabte a les 20.00 hores a l’aparcament dels Refugis de Canillo. Segons destaca l’organització, «a qualsevol grup el defineix qui és en directe i més si vols que els concerts siguin la teva punta de llança. I precisament, la fusió d’estils d’Ovella Xao convida precisament al directe, al concert de plaça». 
 
El grup, més enllà d’estils, integra música per a ser tocada en directe, amb cançons fetes per ser ballades «però sense renunciar a la qualitat musical d’uns estils, com l’ska o el reggae, que saben tocar molt bé». 
 
A més, la fina però explícita ironia de les lletres d’Ovella Xao fa de fil conductor en cada cançó, «cosa que provoca que quan escoltes un tema del grup, més enllà de que et pugui agradar el missatge o la cançó en sí, t’hi pots passar bé com s’expliquen les coses», matisa l’organització. 
 
D’altra banda, destaca que Ovella Xao «ha sabut trobar el perfecte equilibri entre el què i el com. Encara que l’estètica de les cançons i la dels concerts sigui l’espina dorsal del grup, a cada tema s’hi expliquen històries, que diuen qui són aquesta colla». I és que un directe d’Ovella Xao «no deixa a ningú indiferent». 
 
Una música rodona / El grup presenta #Pastureig, un  CD rodó, fàcil d’escoltar. Els integrants d’Ovella Xao són: Pol Mòdol (veu), Aniol Riba (veu), Pau Mas (guitarra i veus), Arnau Marquina (teclat), Josep Puig (baix), Miquel Bonmassip (bateria), Aleix Herraiz (trombó) i Sergi Montcada (trompeta). Amb tot, Ovella Xao recupera un estil purament festiu imprescindible en festes majors, on precisament el grup està agafant ressò. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT