L’Encamp domina però el Tel-Aviv sap aprofitar les seves ocasions

Els andorrans no materialitzen les ocasions i els israelians es basen en el joc directe per imposar-se

Per EL PERIÒDIC

Buda no pot evitar que Cabinho marqui l’empat.
Buda no pot evitar que Cabinho marqui l’empat. | Maricel Blanch
L’ ofici del Tel-Aviv Owl li va servir per guanyar a l’FC Encamp (1-2). Els israelians, en joc, es van veure superats, però van ser pacients i van aprofitar les seves ocasions obté la primera victòria. En canvi els locals no van saber traslladar al marcador el domini que van exercir sobre el rival. Avui tindran una nova oportunitat per sumar un triomf que se’ls va escapar.

A la primera part els andorrans van portar la iniciativa, amb els hebreus esperant al darrera. Però tot i així van aconseguir avançar-se en el marcador. Buda transformava una falta des de la frontal de l’àrea, amb la pilota picant al pal abans d’introduir-se dins la porteria. Era el minut quatre, però només dos després arribava l’empat. Els israelians cometien un error en defensa que servia a Marçal per robar l’esfèrica. El porter sortia a cobri-lo i va assitir cap a Cabinho, que amb Buda a sobre aconseguia marcar de taló. El mateix Marçal estavella la pilota al travesser amb un potent xut després que el porter la desviés. Posteriorment també es trobava amb la fusta Hagbi. L’Encamp dominava, però no va poder fer el segon.

Qui sí que ho aconseguia era Buda al minut 24. Shkolnik aprofitava una pilota dividida per assistir-lo per a que fes el segon. El gol arribava just després de la jugada que podia haver canviat el signe de l’enfrontament, amb Férriz escapant-se del seu marcador i errant davant el porter. El Tel-Aviv aprofitava les poques ocasions que tenia. López rebutjava una rematada llunyana de Cohen, però Goldenberg recollia l’esfèrica i rematava de primeres, rematant al pal.
A partir d’aquí el domini local va ser encara més evident. Al 32 el porter posava una mà salvadora per evitar que el xut de Marçal entrés per tot l’escaire. A l’altre àrea, Goldenberg fallava a porteria buida. A quatre minuts per al final Marçal sortia com a porter-jugador. Ell mateix i Cabinho van tenir les oportunitats més clares. La darrera estava a les seves botes, llançant una falta que picava al pal.

En el matx que obria el grup, l’FC Feniks va imposar-se a l’Oxford City Lions FC (2-3). Antoñito posava per davant els anglesos, però ràpidament Brahimi empatava i Alibegu abans del quart d’hora capgirava el marcador. A la represa Parente posava la igualada i al minut 35 Marcelo donava el triomf als kosovars. Els balcànics seran avui el rivals dels andorrans. Jugaran als Serradells a les 20.30 hores.