El Feniks passa com una autèntica piconadora sobre l’Encamp

Els kosovars es mostren molt superiors als andorrans i aconsegueixen fer una dotzena de gols

Per EL PERIÒDIC

Un dels gols del conjunt kosovar en el partit d’ahir.
Un dels gols del conjunt kosovar en el partit d’ahir. | Maricel Blanch
Derrota molt dura la que va patir l’FC Encamp a la segona jornada de la UEFA Futsal Cup. Es va trobar amb un equip que està cridat a ser qui passi la ronda. L’FC Feniks no va tenir compassió i va golejar (0-12).

L’inici de partit va ser frenètic, amb disset xuts a les dues porteries en els cinc primers minuts. Aquesta arrencada va pesar en els locals, que van patir en excés la superioritat física del rival. Els kosovars obrien el marcador al minut sis. Ramini marcava a plaer després de recollir el rebuig de López a xut de Topilla. Alibegu no tardava a fer el segon, de xut ras. A l’equador del primer temps Belej feia el tercer. Els balcànics volien comptar amb un average important i no s’aturarien per ampliar diferències. Tal és així que en un parell d’accions el porter s’incorporava a l’atac. Els darrers minuts van ser nefastos pels encampadans. Una pèrdua de Marçal permetia a Brahimi i Rodek tenir un dos contra un i aquest darrer marcar. El cinquè es produïa després d’un error de marcatge, amb Alibegu marcant i a 35 segons pel descans Alibegu assistia a Shpend per a que marquès al segon pal.

De sortida a la represa Marçal va estar de porter-jugador, però aquesta tampoc va ser la solució veient la superioritat rival. No els podien frenar de cap manera. Tot i així Cabinho va tenir un mà a mà amb el porter que no va ser capaç de materialitzar. En menys d’un minut es va exemplificar el moment d’uns i altres. Marc López es feia gol en pròpia porteria tractant d’evitar la rematada de Mejzini, en la següent jugada Marçal enviava la pilota al travesser, i a continuació Shpend marcava el vuitè. Els gols es van anar acumulant. Alibegu, Rodek, Belej i Ramadini, posaven la dotzena en el marcador.

L’Oxford City Lions va poder rescabalar-se de la derrota de la primera jornada obtenint un còmode triomf sobre el Tel-Aviv Owl (0-5). Al minut 5 Parente obria el marcador i abans d’arribar al descans Palfreeman feia el segon. Trenta segons després d’iniciar-se la segona part el mateix Palfreeman materialitzava el tercer. Els anglesos tenien el partit del tot de cara i el van sentenciar al 36 mitjançant Nerín. A l’últim minut Casasola feia el cinquè. El conjunt britànic serà el rival de l’Encamp dissabte, en un matx que es jugarà als Serradells a les 20.30 h i que tancarà la fase.