PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una dotzena de robatoris en domicilis particulars a l’estiu

L’any passat es van registrar un total de 18 furts, i entre el juny i setembre del 2014, 21 casos

Per E. J. M.

Una patrulla de la Policia es desplaça a un xalet.
Una patrulla de la Policia es desplaça a un xalet. | TONY LARA
En el que portem d’estiu, la Policia ha rebut denúncies per una dotzena de robatoris en domicilis particulars. La xifra, però, és inferior a la d’estius anteriors, segons es va informar ahir des del Cos. L’últim cas del qual hi ha constància és el d’un furt en un domicili de la Cortinada (Ordino). Durant les tres setmanes que portem del mes d’agost, hi ha hagut furts en domicilis a la Massana, Anyós, Encamp i el comentat de la Cortinada. 
 
Des del mes de juny, comptant els quatre d’agost, ja s’han comptabilitzat 12 casos de furts en pisos i/o xalets. L’estiu passat, entre juny i setembre, es van registrar un total de 18 robatoris, i a l’estiu del 2014, hi va haver 21 casos. En tot cas, la Policia ha descartat que hi hagi «cap onada» de robatoris ja que són casos puntuals.
 
Fugitius per Fontaneda / D’altra banda, la Policia va detenir ahir dos homes que havien comès un furt de cartrons de tabac en una benzinera de Santa Coloma. Després de rebre l’avís de l’establiment i la descripció del vehicle, els agents van localitzar l’automòbil a Fontaneda i, després de perseguir-lo, el van aconseguir aturar i van detenir-ne els dos ocupants. 
 
Els detinguts són dos homes acusats de resistència i desobediència als agents de policia i d’un delicte de seguretat en el trànsit. Els detinguts han de passar a disposició judicial.
 
Dos accidents / La Policia també va informar que dijous al vespre hi va haver un atropellament a l’avinguda Sant Antoni de la Massana. En l’accident, un turisme Renault Twingo, amb matrícula andorrana, va topar amb un vianant, un noi menor d’edat. Amb tot, el jove només va patir ferides lleus. 
 
També dijous, ja a la nit, a la rotonda de l’Aldosa, Canillo, van topar dos turismes: un Volkswagen Tiguan de matrícula francesa i un Peugeot 206 de matrícula andorrana. En el xoc va resultar ferida la copilot del segon vehicle, una resident de nacionalitat brasilera de 22 anys d’edat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT