PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrenca la pretemporada per al MoraBanc, el CE Sant Julià i l'Andorra HC

Walker ‘aterra’ a Andorra i s’examinen Navarro i Jelinek per a l'equip que dirigeix Joan Peñarroya

Per Iván Moure

El nord-americà David Walker, ahir amb la bufanda del BC Andorra al Poliesportiu.
El nord-americà David Walker, ahir amb la bufanda del BC Andorra al Poliesportiu. | BCA
El BC MoraBanc Andorra va viure ahir un inici de pretemporada plàcid. Res a veure amb el que els espera dimecres, el primer dia d’entrenament. La nova campanya es va estrenar amb les rutinàries revisions mèdiques d’alguns jugadors. Uns altres tenen el torn avui excepte Shermadini, Burjanadze i Schreiner, que estan disputant el Preeuropeu amb les seves seleccions i no se’ls espera fins el 21 de setembre.
 
El dia va començar amb l’aterratge del prometedor nord-americà David Walker, que va visitar les oficines del club i la seva nova casa, el parquet del Poliesportiu. «És el primer cop que vinc a Europa», va explicar moment abans d’immortalitzar-se a la grada amb una bufanda del BCA deixant anar un «wow!» d’alegria.
 
Poc moviment més a nivell de plantilla durant el matí, en el dia que semblava marcat per als Davids. Perquè a la tarda Navarro i Jelinek van haver d’examinar-se davant les màquines per veure com han arribat de les vacances. Cap notícia per part del club, per tant tot correcte tant d’ells dos com de Guille Colom, que va ser el primer en realitzar la  revisió mèdica, el divendres de la setmana passada.
 
Avui toca també dia tranquil. Al llarg de la tada estan previstes les revisions de Oliver Stevic i Andrew Albiciy i demà serà el torn de Nacho Martín, David Walker i Thanasis Antetokoumpo. «L’important de les primeres setmanes és fer la càrrega física que necessitarem després i començar mica en mica a desenvolupar els conceptes que tindrà l’equip durant la temporada», va manifestar el tècnic, Joan Peñarroya, que ja està preparat per afrontar la seva sisena temporada a la banqueta.
 
El CE Sant Julià continua apostant per la formació / El CE Sant Julià inicia avui una nova aventura a la Tercera Nacional amb un equip que torna a apostar per la formació per sobre dels resultats i de lluitar per ascendir de categoria.
 
Jorge Dias inicia el seu segon any a la banqueta amb baixes de gran importància, com són les del porter Aitor Rubio i jugadors com Nuno Dias, Eliseu i Dani Alves. Per contra ha fitxat els joves Kevin Santos (la Massana) i Christian Gonçalves (torna després d’un any a l’FC Encamp, ha fet pujar el meta juvenil André, ha fitxat un jugador d’experiència com és Javi Calvo (ex Alcorcón, de Segona B) i està pendent d’un altre, Fran Baiges (l’Aldea, del mateix grup que els lauredians). «Un any més aspirem a la permanència i a partir d’aquí, ja veurem setmana rere setmana. Els resultats són importants, però la formació també», va valorar un Jorge que tindrà una plantilla de dotze jugadors, tretze amb Fran Baiges o, si no pot ser, un altre. 
 
Marc Martín i Edu Rocha tornen a l’Andorra HC / L’Andorra Hoquei Club va engegar ahir una nova temporada, il·lusionant perquè torna a la Primera Divisió Catalana i amb unes quantes cares noves, tot i que la plantilla encara no està tancada.
 
El tècnic, Roger Corral, va citar els seus pupils a les vuit de la tarda al pavelló Comunal per començar a posar-se a punt. Són tres cares noves les que té l’equip tricolor a l’espera d’un darrer fitxatge, a més del retorn de dos efectius que la temporada passada van desconnectar de l’hoquei patins: Edu Rocha i Marc Martín.
 
Hi ha més d’un mes per arribar preparats a l’inici de la lliga al grup A, que serà el pròxim divendres 23 de setembre  a la pista del CE Arenys de Munt. Corral i companyia realitzaran entrenaments a diari de dilluns a divendres, i hi a programants una sèrie d’amistosos per afrontar una campanya en la qual l’objectiu serà mantenir-se a la categoria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT