PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS demanarà explicacions a Bartumeu

López opina que, de confirmar-se les amenaces, caldria també la compareixença de Martí

Per L.R.

El conseller general del PS, Pere López, al Consell General.
El conseller general del PS, Pere López, al Consell General. | TONY LARA
El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, va avançar ahir en declaracions als mitjans de comunicació que demanarà la compareixença de l’exadvocat dels germans Cierco, Jaume Bartumeu, davant la comissió especial que investiga el cas BPA perquè ratifiqui les declaracions que ha fet en alguns mitjans de comunicació catalans sobre les presumptes amenaces de comandaments de la Policia espanyola que van ser denunciades dijous per Higini Cierco.

El líder del PS va opinar que, en cas que es confirmin, seria un fet molt greu i que també requeriria d’una compareixença del cap de Govern, Toni Martí. «Han d’explicar per què totes aquestes informacions havien estat ocultades o amagades, en el supòsit que siguin certes», va manifestar.

Al seu entendre, es tracta d’una qüestió que, de ser certa, podria perjudicar les relacions actuals entre Andorra i Espanya. Amb tot, el socialdemòcrata va remarcar que volen ser prudents per les possibles conseqüències diplomàtiques que puguin comportar els fets i que per tant, de moment no s’adheriran a la demanda de dimissió del Govern del Grup Parlamentari Liberal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT