Cardelús reprèn el Moto2 European Championship en un escenari especial per a ell

Serà una doble carrera a Portimao, allà on l’andorrà va debutar en aquesta categoria

Cardelús, a Portimao durant els entrenaments del mes passat.
Cardelús, a Portimao durant els entrenaments del mes passat. | CRT
Xavi Cardelús afrontarà el diumenge vinent la cinquena cita del Moto2 European Championship que es disputa a Portimao, despré de l’aturada estival que ha patit el campionat. La intenció de l’andorrà serà mantenir la trajectòria ascendent que estava protagonitzant al llarg de les últimes curses i acabar de consolidar-se al top10 de la categoria.

El pilot de Promoracing es retrobarà amb el traçat on la temporada passada es va estrenar al manillar d’una Moto2, ja que Portimao va ser la prova que va obrir la temporada 2015 i ho farà acumulant 39 punts a la classificació provisional, on ocupa la desena posició a només set punts del setè.

A tot això cal afegir que Cardelús va ser un dels pilots destacats a l’entrenament que es va fer al circuit de l’Algarve a finals de juliol i, juntament amb els tècnics del seu equip, va treballar en la definició de la posta a punt de la seva Kalex de cara a la prova d’aquest cap de setmana on, la categoria de Moto2 disputarà dues curses.

«S’obre la segona part de la temporada i per a mi ho fa amb molta il·lusió, ja que aquest és un circuit que em resulta especialment estimat. Allà vaig debutar a Moto2 i les seves característiques m’agraden força. M’hi trobo molt a gust, com així es va veure als entrenaments que vam fer allà ara fa un mes», va apuntar.

Demà hi haurà la primera jornada d’entrenaments oficials amb quatre sessions de mitja hora i divendres, dues més de 40 minuts. Les classificatòries seran dissabte a les 9.00 hores i les 12.30, i les curses, programades a 17 voltes, tindran lloc el diumenge a les 12.00 i les 15.00h.