PUBLICITAT

Ordino

La Reial societat femení d'hoquei sobre herba segueix les passes de les companyes de futbol

Primera estada a Ordino d’una secció que es focalitzarà en la feina física

Per Iván Moure

Les jugadores del femení de la Reial Societat amb el conseller Marc Pons, ahir a Ordino.
Les jugadores del femení de la Reial Societat amb el conseller Marc Pons, ahir a Ordino. | Maricel Blanch
La Reial Societat femenina de futbol porta cinc anys venint a Ordino a realitzar la pretemporada. L’estiu passat estrenava projecte amb un entrenador nou, Igor San Miguel, qui va anunciar que no hi havia cap objectiu concret perquè calia un temps d’adaptació. No li va anar malament perquè l’equip donostiarra va aconseguir un meritori cinquè lloc a la Lliga. Així que aquest any ha tornat a dir el mateix: «No hi ha objectiu».
 
I seguint les seves passes, la secció d’hoquei sobre herba del club basc ha decidit venir aquesta setmana al mateix lloc. També amb un entrenador nou, Jorge Pérez, i un nou projecte que comptarà amb quatre fitxatges i dos retorns més de jugadores que havien militat anteriorment a les files del conjunt txuri-urdin. «Venim per recomanació de les companyes de futbol. Ens centrarem en la feina física, entrenar en altitud i conèixer-nos, que convivint una setmana les 24 hores ens ajudarà», va assegurar l’entrenador, que com San Miguel, no va dubtar en imitar els seus objectius: «No hi ha. Necessito conèixer el grup, adaptar-nos tots... Veurem d’aquí al desembre on ens situen els resultats».
 
Aquesta és la segona part de la pretemporada per a la Reial Societat d’hoque sobre herba. La primera va ser a Sant Sebastià i es va trballar «una mica de pal i una mica de físic», segons va apuntar Pérez. A Andorra, la segona serà únicament de físic, principalment perquè no hi ha camps al Principat amb la superfície que s’utilitza per practicar aquest esport. Divendres serà l’últim dia a Ordino i llavors tornaran a Guipúscoa per prosseguir la pretemporada amb entrenaments i una sèrie d’amistosos. El curs passat van acabar quartes a la lliga. A veure si aquesta secció també troba en Ordino un lloc talismà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT