PUBLICITAT

Andorra la Vella

Fitxatges joves i de qualitat per consolidar-se a Primera Catalana

L’Andorra Hoquei Club fitxa el meta de Nacional Marc Coma i Àlex Garcia, que ha debutat a l’OK Lliga

Per Iván Moure

Àlex Garcia, la temporada passada amb la samarreta del Shum Maçanet.
Àlex Garcia, la temporada passada amb la samarreta del Shum Maçanet. | SM
Tal i com va avançar EL PERIÒDIC D’ANDORRA en l’edició de dimarts, el nou projecte de l’Andorra HC a Primera Catalana comptarà amb les cares noves de Marc Martín i Edu Rocha, que tornen al club després d’un any desvinculats de l’hoquei sobre patins, i dos fixatges joves i de qualitat amb l’objectiu de consolidar-se en aquesta categoria
 
Un d’ells és el meta de 22 anys Marc Coma, que prové del CH Mataró i que ha disposat de minuts a Nacional Espanyola (la segona màxima categoria). L’altre és el polivalent Àlex Garcia, també de 22 anys i que militava al Shum Maçanet, equip amb el qual ha combinat les seves participacions a l’OKM lliga amb Primera Catalana.
 
A més, Roger Corral està treballant per tancar una tercera incorporació d’un jugador amb un perfil similar, que s’incorporarà als entrenaments al setembre. «Tinc una plantilla compensada, que barreja experiència i joventut, i tenint també en compte els jugadors de la base que tinguin opcions de continuar creixent», va assegurar el tècnic.
 
Així doncs Ramon Orfila serà el defensor de la porteria juntament amb Marc Coma i com a jugadors hi haurà Àlex Garcia, Marc Martín, Edu Rocha, Àlex Martín, Wify Balart i els júniors Adrià Antequera, Marc Rodríguez, Arnau Solé, Lluc Panadès i Ivan Òdena (porter). Dilluns van iniciar la pretemporada i debutaran ne lliga el 23 de setembre a Arenys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT