PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Som Televisió assegura tots els partits de LaLiga i la Champions

Els abonats al paquet Futbol podran seguir les retransmissions de la lliga espanyola i d’altres competicions internacionals

Per Esther Jover Martin

Un grup d’aficionats al futbol segueixen un partit de LaLiga Santander en un bar.
Un grup d’aficionats al futbol segueixen un partit de LaLiga Santander en un bar. | El Periòdic
Els apassionats al futbol poden estar tranquils: Som Televisió assegura, mitjançant el paquet Futbol, la retransmissió de tots els partits de LaLiga Santander (Primera Divisió de futbol espanyola) i de la Champions League, a més d’altres competicions. La temporada passada, per una disputa dels drets de futbol, a Andorra no es va poder veure la lliga espanyola fins uns mesos després del seu inici. Andorra Telecom garanteix que els abonats podran veure des del primer partit.
 
Una altra novetat de Som Televisió és la incorporació de dos nous canals a l’oferta base Movistar+ Familiar: Atreseries i France 4. Els dos canals se sumen als temàtics AMC, Crimen e Investigación i Sundance TV, disponibles des del mes d’agost.
 
El paquet Futbol té un preu de 25 euros al mes (IGI no inclòs). Amb tot, a la clientela amb el paquet Premium, que ja inclou el paquet Futbol, se li manté el preu actual. La companyia de telecomunicacions també llençarà una oferta  per als dos primers mesos per adquirir el paquet a 20 euros. 
 
Què inclou el paquet / Amb el paquet Futbol, els televidents podran gaudir de les principals competicions de futbol del món. Movistar Partidazo (dial 204) oferirà cada jornada els millors partits de LaLiga Santander i de LaLiga 1/2/3 (Segona Divisió espanyola). Aquest diumenge, dia 28, hi ha programat el partit Athletic de Bilbao - F. C. Barcelona. 
 
BeIN laLiga (dial 202) retransmetrà cada setmana vuit partits en directe de LaLiga i la Copa del Rey, i BeIN Sports (dial 205) oferirà tots els partits de la Champions –excepte el partit en obert– i la UEFA Europa League, inclosa la final. BeIN Sports també oferirà la Serie A italiana, la Ligue 1 francesa, la Primeira Liga portuguesa i la Jupiter Pro Ligue belga. A Movistar Fútbol (dial 211) es podrà seguir la Premier League (Anglaterra), la Bundesliga (Alemanya), Brasileirao (Brasil), Eredivisie (Holanda) i els partits europeus de classificació per al pròxim Mundial. També s’amplia l’oferta fins a 16 canals ocasionals Multi Liga, Multifutbol i BeLN Max per veure diferents partits de manera simultània.
 
D’altra banda, l’actual paquet Deportes desapareix i es divideix en el paquet Motor (canals Movistar MotoGP i Movistar F1), per 10 euros al mes, i en el paquet Selección Deportes (Movsitar Deportes 1 i 2, Eurosport 1 i 2, Movistar Golf i sis canals MultiDeportes), per 10 euros al mes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT