PUBLICITAT

Andorra la Vella

López està «dolgut amb Martí» i demana explicacions al cap de Govern

Per L.R.

El president del grup mixt, Pere López, al Consell General.
El president del grup mixt, Pere López, al Consell General. | TONY LARA
El president del grup mixt i líder del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, va manifestar ahir –prèviament a les declaracions del Govern als mitjans de comunicació– que està «dolgut» amb el cap de Govern, Toni Martí perquè no els va explicar en cap moment que eren coneixedors de les presumptes amenaces de la Policia espanyola a membres de Banca Privada d’Andorra (BPA). El socialdemòcrata va opinar que el grup ha estat responsable durant el transcurs de tot l’afer i va lamentar que Martí «no hagi trobat cap moment per explicar-nos aquestes informacions durant aquests divuit mesos».

Per això, i tal com ja va fer dilluns, López va demanar la compareixença del màxim representant de l’Executiu per aclarir els fets i explicar, si fos el cas, altres informacions que s’hagin pogut ocultar durant aquest temps.

De confirmar-se que era cert –tal com va passar hores més tard– el socialdemòcrata alertava que hi hauria actuacions, malgrat no concretar quines. I avançava, d’altra banda, que preguntaria sobre les relacions que l’Executiu va mantenir amb el govern espanyol després de conèixer els fets. «Estem preocupats pel que hagi pogut ser el contingut de les converses entre el govern del PP i el de DA», va exposar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT