PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC estrenarà la Prada de Moles contra l’Universitat de Cork

L’amistós es jugarà el diumenge i serà el primer partit de la pretemporada

Per Iván Moure

L’university College de Cork, ahir en una sessió a l’Estadi Nacional.
L’university College de Cork, ahir en una sessió a l’Estadi Nacional. | El Periòdic
Diumenge a les set de la tarda es mataran uns quants ocells amb tan sols un tret. El VPC, que va començar la pretemporada el dimecres de la setmana passada, disputarà el primer amistós de preparació del curs 2016-2017. 
 
Ho farà al camp encampadà de la Prada de Moles que encara no ha acollit cap partit de rugbi des que es va acabar la seva reforma. Serà també l’estrena a la banqueta del tàndem Xepi Garcia-David Kirikaixvili. I com a cirereta del pastís, s’enfrontarà a l’University College de Cork, el primer equip irlandès que trepitja el Principat per realitzar una estada.
 
L’arribada d’aquest equip es deu a que un tour operador del país britànic, Top Flight, que està treballant per portar més equips d’allà –de tots els esports– perquè vinguin a fer preparacions.
 
El quinze irlandès fa uns dies que està a Andorra, realitzant sessions de matí i tarda al Camp del Consell. Serà, doncs, un amistós light, amb els dos equips carregats per la feina física típica dels primer dies de la pretemporada, però tot i així s’espera també que visquin els seus primers minuts amb la samarreta del VPC les tres noves incorporacions forànies: els francesos Jean-Joseph Parre (32 anys, mig obertura amb experiència a Federal amb el Blagnac) i Thomas Turckoski (21 anys, mig melé que també va jugar en aquesta categria amb el Saint Medart) i el tongolès Samuel Tau (21 anys, pot jugar com a segon i tercera línia i al centre i ha jugat a la segona divisió neozelandesa amb el Marist College).
 
Després d’aquest amistós, el VPC té previst jugar-ne un altre el 3 de setembre a Manresa i el 17 davant el Tarragona a l’Estadi Nacional. Una setmana més tard començarà la lliga, de nou a Promoció d’Honor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT