PUBLICITAT

La Parva

Gutiérrez obté la segona posició en un eslàlom del Sud-americà d'esquí alpí

L’andorrana aconsegueix 24,27 punts FIS que no milloren els 12.99 que té en aquesta disciplina

Per El Periòdic

Gutiérrez –a la dreta– al segon calaix del podi, ahir a la Parva.
Gutiérrez –a la dreta– al segon calaix del podi, ahir a la Parva. | FAE
Dues curses de pretemporada i dos podis. L’equip femení continua l’estada de preparació per Xile i si Carmina Pallàs havia estat tercera el passat diumenge a un supergegant del Sud-americà a Valle Nevado, ahir va ser Mireia Gutiérrez la que va pujar al podi en la seva disciplina forta, un eslàlom del mateix campionat que va aplegar 55 participants dels quals 39 van completar les dues mànigues. 
 
Millor temps a la segona mànega / La primera espasa femenina de la Federació Andorrana d’Esquí va assolir la segona posició en una molt bona cursa disputada ahir a la Parva., marcant el segon millor registre en la primera mànega amb un temps de 48.68 i a 1.69 de l’argentina Salomé Bancora; en la segona mànega va fer un pas endavant per obtenir el millor crono parcial amb 43.85. Al final va aconseguir un temps total d’1.32.53, a 1.30 de la vencedora, Bancora. La tercera classificada, a gairebé un segon de l’andorrana va ser un altra corredora local, Macarena Simari Birkner.
 
Amb tot, Gutiérrez va sumar  24.27 punts FIS que no milloren els 12,99 que té actualment en aquesta disciplina. 
També va prendre part en l’eslàlom Carmina Pallàs, que va quedar fora de la carrera a la segona mànega després de marcar el vuitè millor temps en la primera, i Sara Raméntol, que no va poder finalitzar la primera mànega.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT