PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Biblioteca ofereix dos tallers d’escriptura per al nou curs

Elena Aranda, un any més, serà l’encarregada de la formació

Per EL PERIÒDIC

Elena Aranda, la professora dels cursos d'escriptura.
Elena Aranda, la professora dels cursos d'escriptura. | ÀLEX LARA
L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques i l’assessora d’escriptors Elena Aranda organitzen dos tallers literaris que s’iniciaran la setmana del 3 al 7 d’octubre i es repartiran en sessions quinzenals durant el curs escolar 2016-2017. El primer curs (nivell I) es tracta d’un curs d’iniciació a l’escriptura, mentre que el segon (nivell II) és un curs d’assessorament i seguiment de les etapes de creació d’una obra literària i va dirigit a autors amb una idea o projecte literari per desenvolupar. De fet, cada any Aranda és la impulsora juntament amb la Bibiloteca d’aquest curs per animar a l’escriptura.
 
Elena Aranda és lectora professional per a editorials i agències literàries, assessora d’escriptors i està especialitzada en estratègies de màrqueting digital orientades a creadors, i dedica el seu temps cada tardor a animar la gent que vol iniciar-se o millorar en el difícil art de l’escriptura.
 
El nivell I, titulat Introducció a l’escriptura: Deixa que surti la teva veu narrativa, és una iniciació a l’escriptura per a autors amateurs que vulguin canalitzar la seva creativitat i necessitat d’expressió a través del text escrit. Per a aquest curs no es demana cap mena d’experiència prèvia, però això sí, ganes d’aprendre i curiositat per conèixer diferents formes de manifestació artística. 
 
El nivell II –Com cal desenvolupar un projecte literari perquè arribi a ser un manuscrit publicable– és un curs d’assessorament i seguiment de les etapes de creació d’una obra literària i va dirigit a persones que tinguin una idea o projecte literari per desenvolupar i vulguin superar els problemes tècnics més comuns entre els escriptors. S’hi abordaran temes relacionats amb el procés creatiu, la publicació d’originals i la promoció de l’obra, i es promourà l’intercanvi d’idees entre els participants.  
 
Els cursos que impartirà la mateixa Elena Aranda, lectora professional, tenen un preu d’inscripció per a cada curs de 150 euros trimestrals i cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Pública, o directament al correu [email protected] o al telèfon 376 628 300, perquè les places són limitades. Habitualment aquestes places tenen una bona resposta de públic, per la qual cosa es creen grups. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT