PUBLICITAT

Encamp

Encamp aspira a rebre més de 600 sardanistes

La 29a edició de l’Aplec dels Pirineus se celebrarà el cap de setmana

Per EL PERIÒDIC

El proper cap de setmana tindrà lloc una de les tradicionals cites de l’estiu a Encamp. En aquest cas serà la 29a edició de l’Aplec de la Sardana dels Pirineus amb la participació de més de 600 persones. 
 
La festa donarà el tret de sortida el dissabte 3 de setembre a les dotze del migdia a la plaça dels Arínsols, amb l’actuació de la Colla Castellera d’Andorra, i a continuació, tindrà lloc una arrossada popular. A les cinc de la tarda començarà el XXIII Concurs de Colles Sardanistes amb la Cobla de ‘La Flama de Farners’, i per cloure el dia, a les 20.15 hores es farà un sopar de germanor al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.
 
L’aplec seguirà el diumenge, 4 de setembre, amb sardanes de 7 tirades a partir de les 10.30 hores a la plaça dels Arínsols, i a la tarda tindrà lloc el XXIV Concurs de colles improvisades.
 
En total hi participaran una dotzena de colles provinents de Catalunya, França i Andorra. Hi haurà les colles veteranes com Trenc d’Alba, Continuïtat, Fonts de Valldans, Amics de la Sardana i La Mercè. També hi prendran part les colles d’Amunt i Crits i Galzeran, la colla juvenil Brots de Galzeran, les colles infantils Petits Galzeran, Petits Amunt et Crits i La Grandalla, i la colla d’alevins Lampec. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT