PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un nou detingut per un delicte de violència a casa

La Policia deté quatre conductors amb altes taxes d’alcoholèmia

Per EL PERIÒDIC

La Policia ha informat que ha detingut un home per cometre un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. La patrulla va rebre l’avís d’una agressió conjugal en un domicili particular el dia 22 a la matinada. En arribar a la llar, situada a Escaldes-Engordany, els agents es van endur detingut un home de 35 anys, de nacionalitat portuguesa.
 
D’altra banda, els agents també han notificat que la setmana passada van detenir quatre persones que conduïen un vehicle amb un índex d’alcoholèmia molt per sobre del permès. Els quatre detinguts són tots homes, de nacionalitat andorrana, de 19, 20, 23 i 43 anys. 
 
Dos van ser controlats després de cometre una infracció al Codi de circulació, un altre va ser aturat en un control rutinari i, finalment, un quart va ser un jove que va patir un accident amb resultat de danys materials. Les taxes  d’alcoholèmia dels detinguts van ser d’1,55 grams d’alcohol per litre de sang, 1,72 g/l, 2,01 g/l i 2,18 g/l.
 
Finalment, la Policia també ha difós que la setmana passada va detenir un jove de 25 anys a la frontera francoandorrana de Porta. L’home, no-resident de nacionalitat francesa, va intentar accedir al Principat, en un vehicle particular, en possessió de 2,4 grams de MDMA. El jove va ser detingut per un delicte contra la salut pública en ser controlat en possessió d’un estupefaent. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT