PUBLICITAT

Encamp

El Barça Lassa d'handbol enllaçarà Encamp amb la Supercopa

Els Jocs provoquen que els blaugrana vinguin l’última setmana d’agost

Per Iván Moure

El Barça es fa una foto d’equip al complex esportiu d’Encamp, ahir.
El Barça es fa una foto d’equip al complex esportiu d’Encamp, ahir. | Maricel Blanch
La secció d’handbol del Barça Lassa enllaçarà la clàssica estada de pretemporada d’Encamp amb la Supercopa d’Espanya. Va venir dilluns, marxa demà i dissabte ja s’enfronta amb l’Anaitasuna de Pamplona, subcampeón de la Copa del Rei. No ha tingut un altre remei. Cada estiu –«he perdut el compte dels anys que portem venint», va admetre Xavi Pascual– acostuma a venir la primera setmana d’agost, tot just quan inicia la càrrega física, però aquesta vegada s’ha hagut de retardar la visita fins la darrera setmana del vuitè mes de l’any  a causa dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.
 
Així que amb els deures fets en l’aspecte físic, l’equip de Xavi Pascual es centraran més en el treball de pista: «Sobretot treballar els automatismes», va aclarir l’entrenador blaugrana. A Andorra s’acabaran de polir els detalls de cara a lluitar pel primer títol de la temporada 2016-2017, al qual segons va deixar clar Pascual: «Arribarem en una situació no tan idònia com voldríem». Del rival va parlar meravelles: «Els partits no es guanyen amb la samarreta. Ells arriben més rodats, creuen que poden guanyar-nos perquè a la Copa del Rei van estar a punt i nosaltres hem de tenir gana». Després de tot, el capità, Víctor Tomàs, va recordar que venir a Encamp s’ha convertit en un «talismà» per al Barça: «Des que venim aquí portem 18 títols de 21», va afirmar.
 
EL DE BÀSQUET NO VINDRÀ / Un altre clàssic de les estades a Encamp és el Barça de bàsquet, que aquest any ha decidit no venir. També a causa dels Jocs Olímpics, molts jugadors no han fet vacances: «S’han ajuntat un cúmul de circumstàncies però els queda un any de contracte i la idea és renovar-lo per dos més», va indicar el cònsul major, Jordi Torres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT